Lasersnijwerk Zonhoven, lasersnijmachine Limburg

Lasersnijwerk vanaf dikte 0,1 tot 8 mm

Dalemans Industries in Zonhoven is al drie generaties gespecialiseerd in maatwerk in technische veren en messen. En dankzij de Bystronic ByVention 3015 lasersnijmachine, de meest compacte industriële lasersnijder op de markt, kan het Limburgse bedrijf nu naast het produceren van technische veren en messen ook frezen, plooien en harden en lasersnijwerk aanbieden.

Dalemans Industries staat al jaren bekend om zijn productie op maat van de wensen van de klant. Dat kan op basis van een kant-en-klare tekening of aan de hand van gewenste specificaties. Dankzij de Bystronic ByVention lasersnijmachine verloopt de productie nu nog flexibeler. Als het ontwerp klaar is, kan er nu meteen een prototype gesneden worden, dat desnoods dezelfde dag nog aangepast kan worden om meteen daarna de productie op te starten.

De lasersnijder van Dalemans Industries kan variaties in dikte aan van 0,2 tot 6 à 8 mm in uiteenlopende materialen zoals ST – 37, RVS inox 301 - 304, constructiestaal en mangaanvanadiumstaal (voor grasmaaiermessen). Dankzij de stabiliteit van de machine wordt ook heel dun materiaal perfect braamloos gesneden, zonder dat het speciaal opgespannen hoeft te worden. Zo kan Dalemans Industries u nog sneller en beter maatwerk leveren en dat altijd volgens de geldende DIN- en ISO-normen.

Contacteer ons en ontdek de kostenbesparing van het vakkundig lasersnijwerk van Dalemans Industries!

Comments