Tuinbouwmessen

Ontmossen, verticuteren en ontluchten

Messen voor tuinmachines, landbouwmachines & verticuteren

Al meer dan 60 jaar is Dalemans Industries dé naam voor de betere landbouwmessen en tuinbouwmessen en messen om te verticuteren. Onze troeven? Maatwerk en de tijd nemen voor intense bestudering en continue ontwikkeling en steeds de beste grondstoffen kiezen. Dat is het resultaat van jaren ervaring en vakkennis en de reden dat onze producten die hoge kwaliteit hebben. Een greep uit onze kwalitatieve producten:

  • Gazon After Shave Quattro, een universeel verticuteermes met dubbele veren om uw gazon te verticuteren (verluchten, ontmossen en dood gras te verwijderen). Past op 80% van alle grasmaaiers, elektrische vanaf 1200 W.
  • Tornado Shave, een universeel mes met instelbare snijbreedte, dat gemonteerd wordt op een universele draagbalk. Past op 80% van alle grasmaaiers, elektrische vanaf 1200 W. Inclusief de dubbelgetande Quattro-veren.

U vindt de productfiche van de Tornado Shave en After Shave rechts bovenaan deze pagina.


Dalemans Industries levert maatwerk kwaliteitsmessen in verschillende afmetingen en materialen. Hebt u speciale wensen? Wilt u grote of kleine hoeveelheden laten produceren? Geen enkel probleem, wij ponsen, plooien, persen en (laser)snijden tot we het gewenste resultaat hebben.

Dankzij de aankoop van een Bystronic ByVention lasersnijmachine leveren wij nu in eigen atelier precisiewerk in lasersnijwerk. Of we ontwerpen voor u een compleet nieuw prototype in ons atelier. 


Vraag meer informatie over de kwaliteitsmessen van Dalemans Industries!

Voor info over onze andere specialiteit (veren), klik op Technische Veren of contacteer ons!

 

 

Dalemans Industries: messen voor tuinmachines, landbouwmachines en verticuteren.

Messen voor Tuinbouw, Grasmaaiers

Gazon After Shave (GAS) (Verticuteren)

Universeel verticuteermes passende op 80% van alle grasmaaiers.

Dalemans Industries : Industriële veren en messen Dalemans Industries : Industriële veren en messen Dalemans Industries : Industriële veren en messen

Verdeler België: Garden Machinery

Verdeler Nederland: Kopersporen

www.kopersporen.nl
0031/ 592 319 402

 

Tornado (TOR)

Universeel mes passende op 80% van alle grasmaaiers.

Dalemans Industries : Industriële veren en messen Dalemans Industries : Industriële veren en messen Dalemans Industries : Industriële veren en messen